menu

Studie- en Studentenbegeleiding


Info voor eerstejaars

Studie- en Studentenbegeleiding

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

INTRODUCTIEDAGEN

Voor de eerstejaarsstudenten (en de schakelstudenten) wordt er, enkele dagen voor de eigenlijke start van het academiejaar, per faculteit een introductiedag georganiseerd. Alle eerstejaarsstudenten worden hierop verwacht.

Op deze dag willen we je laten kennismaken met de UHasselt, je faculteit, de voorzieningen en je medestudenten. Tijdens de introductiedag maak je onder andere kennis met de studiebegeleiders en studieloopbaanbegeleiders, eventueel je mentor of coach, de maatschappelijk assistent en de studentenverenigingen.

Je wordt wegwijs gemaakt op de campus en via infosessies krijg je inlichtingen over elektronische toepassingen, de organisatie, infrastructuur en studentenvoorzieningen aan de UHasselt.

Kortom je maakt kennis met de Universiteit Hasselt in een ontspannen sfeer zodat je je al een beetje thuis voelt bij het échte begin van het academiejaar.

Introductiedagen 2017

Faculteit/Opleiding Datum
Faculteit Rechten 08/09/2017
Opleiding Biomedische Wetenschappen 12/09/2017
Faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen 13/09/2017
School voor Mobiliteitswetenschappen 13/09/2017
Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen 14/09/2017
Faculteit Wetenschappen 14/09/2017
Opleiding Geneeskunde 14/09/2017
Faculteit Architectuur 15/09/2017
Opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie 15/09/2017

 

Voor de eerstejaarsstudenten liggen de boekenpakketten voor de eerste periode klaar in de Xod Campusshop tijdens de introductiedagen. Studenten aan de rechtenfaculteit kunnen terecht in de campusshop van Hasselt. De andere faculteiten kunnen hun pakket aankopen in de campusshop van Diepenbeek. Het boekenpakket dient meteen betaald te worden en dit kan contant of met bancontact. De openingsuren van de Campusshop zijn terug te vinden via volgende link: www.xod.be/openingsuren.

De schakelstudenten dienen zelf hun boekenpakket samen te stellen in de Campusshop aan de hand van de persoonlijke boekenlijst voor de eerste periode. Hier is dus geen pakket voor voorzien. Je persoonelijk boekenlijst kan je terugvinden in je studentendossier (rechterbalk). 

Een plattegrond van campus Hasselt en campus Diepenbeek vindt u terug op deze pagina.