menu

SOFIA


SOFIA

Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Netwerkevent SOFIA

PRAKTISCH

20 sep 2016 18.30 uur - 22.00 uur


Park Inn Hotel Leuven


CONTACTPERSOON

Mevrouw Eline LAFFUT

32-11-268697

eline.laffut@uhasselt.beInschrijven

Sterke verhalen, sterke leiders

Op dinsdag 20 september 2016 vindt het SOFIA netwerkevent plaats in Leuven (Park Inn Hotel).

Dit is het ideale moment om nieuwe contacten te leggen met gelijkgestemde SOFIA dames uit het werkveld, of om in een aangename sfeer bij te babbelen met ‘de vertrouwde SOFIA alumnae’. De avond staat ook open voor alle geïnteresseerden die willen kennismaken met SOFIA. 

Centrale gast van de avond is Business Storyteller Raf Stevens. Hij leert mensen en merken dmv verhalen impactvol te communiceren. Storytelling is essentieel voor het menselijk leven en het bedrijfsleven. Leiderschap is niet alleen een uiterst persoonlijke sport, maar alle inspirerende leiders zijn ook goede storytellers! 

Raf Stevens (1971) is expert business storytelling. Samen met bedrijven gaat hij op zoek naar eerlijke en authentieke communicatie. Stevens is overtuigd dat verhalen de meeste efficiënte middelen zijn om een publiek te overtuigen. Storytelling is de meest natuurlijke vorm van communicatie. Feiten en cijfers informeren, storytelling laat medewerkers ervaren wat ze betekenen. 

Raf Stevens laat klassieke verkooppraatjes achterwege en gaat samen met bedrijven op zoek naar het verhaal dat  ze kunnen overdragen aan hun werknemers en hun doelpubliek. Authenticiteit, daar draait het om.

 

 

Programma

18.30 uur: ontvangst met broodjes 

19.00 uur: presentatie door Business Storyteller Raf Stevens

20.30 uur: netwerkreceptie 

22.00 uur: einde

 

Inschrijven

Om een zicht te hebben op het aantal aanwezigen, vragen wij om online in te schrijven en uw gegevens door te geven.

Voor SOFIA leden van dit jaar is het gratis, de andere betalen 35 euro ex btw (broodjes, receptie, spreker).  Na de inschrijving, ontvangt u alle details over het netwerkevent. 

Kent u nog dames die willen komen kennis maken met Sofia? Stuur de uitnodiging zeker door! Iedere ondernemende dame is welkom om kennis te maken met ons netwerk! 

 

Inschrijven