StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Corda Keynote #16: Hoe win je in de analytics markt?

29 okt 2015 - 10 nov 2015

Er is veel te doen rond de zogenaamde ‘digitale evolutie’. Onder de bedrijven heerst zelfs een race voor innovatie. Maar hoe brengen we onze innovatieve ideeën naar de klanten?

Waarom zijn deze zo moeilijk te verkopen?
PwC heeft heel wat onderzoek gevoerd naar de globale trends van data analytics. Met het doel je wat tijd te besparen in het onderzoeken van de markt, zal Sally Trivino van PwC de resultaten van deze onderzoeken met ons delen. Verder zal ze wat praktische voorbeelden geven vanuit haar eigen ervaringen om het verhaal te illustreren.

Sally is directeur bij PwC Belgium waar ze de Forensic Technology Services afdeling leidt en coördinerend verantwoordelijke is voor Data Analytics. Sally heeft projecten uitgevoerd voor zowel de publieke als private sector en heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder de US, China en Midden-Oosten.

Programma:

•17u30 - 18u00 Welkom

•18u00 - 18u15 Voorstelling Medianeut

•18u15 - 19u00 Corda Keynote #16: Hoe win je in de analytics markt?

•19u00 - 20u30 Naborrelen

Schrijf je hier in:

En kom meer te weten over hoe je wint in de analytics markt. Deelname is gratis. Het enige wat wij in ruil vragen is tijdig verwittigen mocht je verlet zijn.

Alvast tot 29 oktober?

Groeten,