StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Engineering a Start-Up, Masterclass by Bart Verhaeghe

22 feb 2016 18.30 uur - 22.00 uur

Ingenieurshuis, Desguinlei 214, 2018 Antwerpen

Inschrijven

Expert in ondernemen, Bart Verhaeghe aan het woord. Deze ondernemer in hart en nieren deelt zijn visie over ondernemen en bespreekt zijn eigen aanpak, ideeën en inzichten. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen. We sluiten af met een netwerkreceptie. Want elke ondernemer weet immers dat een goed netwerk de basis is voor een succesvolle onderneming!

18:30 Onthaal met een uitgebreide broodjesmaaltijd
19:30 Inleiding en introductie
Nancy Vercammen, algemeen directeur ie-net ingenieursvereniging vzw
19:40 Presentatie spreker
Bart Verhaeghe, Belgisch Ondernemer
20:30 Q&A
21:00 Netwerkreceptie
22:00 Einde

Kostprijs: 20 € voor niet-leden
Betalingsmodaliteiten: gelieve het verschuldigde bedrag, onmiddellijk na je online inschrijving, te storten op rekening van
ie-net ingenieursvereniging | Jongeren BE06 3631 5273 4422 met vermelding van "START-UP 22.02.2016 + je naam"
Opgelet:
Indien je overschrijving twee dagen voor de activiteit niet in ons bezit is, wordt de prijs met 5 euro per persoon verhoogd. Gelieve het bedrag dan gepast aan het begin van de activiteit aan de organisator over te maken.

Inschrijven