StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Gratis Workshop "Dashboarding, opvolging van in het begin"

18 feb 2016 15.00 uur - 16.30 uur

Corda Campus, Kempische Steenweg 311/1.02, 3500 Hasselt

Inschrijven

Dashboarding wordt vaak pas in latere fase geïmplementeerd bij ondernemingen. Zodra een bedrijf groeit ervaren ze groeipijnen en verliezen ze vaak het globaal zicht. Ze hebben hun business niet meer volledig onder controle.
Door gebrek aan efficiëntie en focus hebben ze ondertussen wel al onnodige kosten gemaakt.
Dashboarding kan je hierbij van in het begin helpen sturen. Het is niet enkel een financieel gegeven maar kan ook operationeel je business helpen aansturen.
Een kapitein op een schip vaart ook op basis van zijn cockpit en instrumenten.
In deze workshop willen we je aantonen dat dashboarding ook nuttig en haalbaar kan zijn voor startende en groeiende ondernemingen.
Je krijgt tips & tricks hoe je zelf aan dashboarding kunt doen met de instrumenten die je hebt en we duiden op de meerwaarde die dashboarding aan je bedrijf geeft.

INSCHRIJVEN kan tot uiterlijk maandag 15 februari 2016

CONTACT & INFO: Nathalie Cilissen, Tel. +32 (0)11 30 13 50