StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Starter en Technology Job Fair

06 sep 2016 17.00 uur - 21.00 uur

Corda Campus, Kempische Steenweg Hasselt

Inschrijven

Limburg is volop bezig met de transformatie naar een meer kennis gedreven economie. De aanwezigheid van de verschillende incubatoren speelt hier een belangrijke rol in. Met meer dan 160 nieuwe bedrijven komen de verschillende incubatoren op kruissnelheid. De uitdagingen zijn er, en er ligt er meer dan voldoende werk op de plank, maar het ontbreekt aan de juiste profielen om te kunnen schalen.

Om hierop een antwoord te bieden neemt Limburg Startup het initiatief om alle openstaande vacatures te bundelen tijdens een groot jobevent. Op dit event worden alle bedrijven van Corda Campus en de incubatoren uitgenodigd om zich voor te stellen aan nieuwe collega’s.

Werken voor een startup biedt vele voordelen als je houdt van afwisseling. Je leert erg veel bij op een korte periode en je draagt bij tot de ontwikkeling van nieuwe innovatieve ideeën. Denk daarbij ook aan de inspirerende omgeving om samen met andere start-ups aan de slag te gaan en je hebt alle ingrediënten om je carrière een echte boost te geven.

Inschrijven