StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

WEDSTRIJD Bizidee – Ondernemingsplan wedstrijd: win 15 000 euro

13 apr 2016 - 20 apr 2016

Inschrijven

Een krachtig ondernemingsplan ligt aan de basis van een succesvolle toekomst en geeft een berekend beeld van hoe een onderneming eruit kan zien. Je plan bevat gedetailleerde info over jouw visie, missie, jouw product of dienst, de marktkans en marktomvang, je sales kanalen en een financieel 3-jaren plan met break-even berekening. Omschrijf wat je aan marketing gaat doen en breng je concurrentie in kaart. Wees concreet, formuleer helder je doelstellingen en beperk je ondernemingsplan tot 30 pagina’s.

Het moment suprême van elke Bizidee editie is natuurlijk de prijsuitreiking! Tijdens een wervelende show worden de finalisten bekend gemaakt en uiteraard geld-en naturaprijzen uitgedeeld. Ookal behoor je niet tot de top laureaten die een presentatie mogen komen geven, kom toch meegenieten van de netwerkreceptie om met juryleden te spreken en je netwerk verder uit te bouwen. Want een netwerk is de basis van het uitbouwen van je onderneming.

De deadline voor het indienen van het ondernemingsplan bij Bizidee editie 14 staat op 20 april 2016 om 23u59. Daarna zullen de juryleden zich buigen over het doornemen en beoordelen van de ingezonden plannen.

Inschrijven