TEDxUHasseltLive: Durf jij de waarheid onder ogen te zien?

18 mrt 2015 - 17.30 uur

Universiteit Hasselt

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek

Wil je TED 2015 op woensdag 18 maart live meemaken? Dat kan! TEDxUHasselt zendt de jaarlijkse wereldberoemde TED-conferentie rechtstreeks uit.

De TED-conferentie 2015 vindt dit jaar plaats in het Canadese Vancouver. De live-uitzending aan de UHasselt toont je de soms spectaculaire, altijd inspirerende presentaties uit de sessie 'Levensverhalen'. Geen enkel thema wordt daarbij uit de weg gegaan. Zo passeren onder meer etnische diversiteit, vrouwen in wetenschap en andere met verstomming slaande verwezenlijkingen de revue.

Na de live-uitzending is er een 'networking afterparty', waar je meer kan ontdekken over het TEDx-concept én wat kan napraten bij een drankje en pizza.

GRATIS TICKET?
Schrijf je in via www.tedxuhasselt.eu. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Iedereen welkom!

Meer weten? Surf naar www.tedxuhasselt.eu. Meer informatie over TED2015 vind je terug via https://conferences.ted.com/TED2015/

TEDxLive is een extensie van het TEDxprogramma, gelanceerd door TED in 2010. TEDxLive events zijn TEDx-events gebouwd rond de live webcast van de TED-conferenties. TEDxLive events voorzien TED-fans van over de hele wereld met de mogelijkheid om deze sessies van de TED-conferentie live mee te maken. Sommige beslaan enkel het bekijken van het event, andere zorgen ook voor livesprekers.