Workshop 'Insights in Non-technical Issues of Medical Devices'

16 nov 2015 13.30 uur - 17.00 uur

Campus Diepenbeek - Bioville, gebouw A bis - Agoralaan

Op maandag 16 november organiseren LifeTechLimburg, Bioville, de Health & Care Community van de UHasselt, Hogeschool PXL, Innovatiecentrum Limburg, Innovatie & Design Euregio (IDE) een workshop 'Insights in Non-technical Issues of Medical Devices'.

Actief in de zorgsector en een idee om te innoveren met sensoren, ICT en dataverwerking? Weet je nog niet met wie je kan samenwerken of welke spelregels je kan en mag hanteren? Ben je een ondernemer met goede ideeën voor ICT en/of sensoren in de zorg? Een bedrijf dat reeds actief is in de zorg of ICT voor de zorg of zich in de toekomst wil richten tot de zorgsector? Een zorgprofessional met nieuwe ideeën vanuit je eigen ervaringen? Een organisatie, designer of persoon die een nuttige bijdrage kan leveren op dit vlak? Schrijf je dan nu in!

Tijdens deze (gratis) workshop komen drie thema's voorbij ('business- of terugverdienmodellen', 'privacy issues' en 'wettelijk & certificeringskader'), gevolgd door een speeddating.

Inschrijven?
Inschrijven is verplicht en dit vóór 12 november. Kies een van de drie bovenstaande thema's voor de speeddating en themagesprekken. Meer info over het programma en inschrijven vind je hier