Gastcollege Corporate Social Responsibility en het belang van communicatie in een hoog technologische omgeving.

16 mrt 2016 - 19.00 uur

Universiteit Hasselt

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek

Lokaal H5

CONTACTPERSOON

De heer Stijn VALKENEERS

stijn.valkeneers@uhasselt.be

Gastcollege Ingenieur & Maatschappij

Wie: Ir. Ann Caluwaerts, Senior Vice President Communication bij Telenet.

Ann is burgerlijk ingenieur van opleiding, maar in haar functie bij Telenet richt ze zich voornamelijk op strategische communicatie, regelgeving,  strategie-ontwikkeling, veranderingsprocessen en marketing. Ann heeft een interessant profiel, omdat ze een vrouwelijke ingenieur is die sterk doorgroeide in het bedrijfsleven. Op dit moment werkt ze niet als ingenieur, maar ze gebruikt haar achtergrondkennis dagelijks.

Onderwerp:

Elk bedrijf draagt een grote verantwoordelijkheid naar de maatschappij toe. Elk bedrijf vult dit anders in, maar het belangrijkste is dat dit door gans het bedrijf gedragen wordt. Hoe dit ingevuld wordt, is ook sterk afhankelijk van het DNA van elk bedrijf. Via een case study zal Ann Caluwaerts een inkijk geven in hoe Telenet haar steentje bijdraagt en hoe dit ook de communicatie beïnvloedt.