Happy Aging Day & Aging 2.0 European Summit

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Op dinsdag 23 en woensdag 24 mei blazen topsprekers en ondernemers verzamelen in de Oude Gevangenis voor een nieuwe editie van de Happy Aging Day.

Voor deze tweede editie slaan de organisatoren de handen in elkaar met de Amerikaanse partnerorganisatie Aging2.0 (de grootste community rond aging ter wereld) – en maken ze er een heuse ‘European Summit’ van. Op de sprekerslijst 24 mei staan onder meer Vlaams minister Jo Vandeurzen, Geert Houben (Cubigo) en Roger Lemmens (imec). Er is ook een innovatiemarkt én speeddating met zestigplussers.

Start-Up Bootcamp
Op 23 mei is er de Aging2.0 Start-Up Bootcamp. Aging2.0 zoekt naar gedreven start-ups die focussen op aging. Starters worden er in contact gebracht met ondernemers en investeerders om ervaringen uit te wisselen.

Het volledige programma met alle sprekers en lezingen vindt u op de website.