Studie- en Studentenbegeleiding

Studiebegeleiding

Studie- en Studentenbegeleiding

FOCUS-2-STUDY - MINDER AFLEIDING DOET BETER PRESTEREN.

Je concentreren op je leerstof? Niet altijd vanzelfsprekend, met al die afleidingen... In deze workshop kom je te weten hoe je concentratie precies werkt en hoe je ze kan verbeteren. Je gaat op zoek naar afleidingen en leert hoe je er beter mee kan omgaan. Er zijn twee delen: ‘Start-2-Focus’ en ‘Learn-2-Focus’.

Tijdens ‘Start-2-Focus’ leer je de verschillende aspecten kennen van concentratie, aandacht en de afleidingen die hiermee samenhangen. Je krijgt tips & tricks mee om je concentratievermogen te verhogen en om de afleiders zoals sociale media te kunnen weerstaan.

In ‘Learn-2-Focus’ krijg je de nodige tools aangereikt om zélf na te gaan wat je persoonlijke hindernissen zijn op vlak van concentratie. Je stelt een persoonlijk actieplan op, waarmee je dan thuis aan de slag gaat!

PRAKTISCH?

• GRATIS!
  • Na je inschrijving ontvang je onmiddellijk een bevestigingsmail.
  • Maximaal 16 deelnemers per groep
  • ‘Start-2-Focus’: sessie van 1 uur
  • ‘Learn-2-Focus’: sessie van 1 uur, ook te volgen indien geïnteresseerd
  • Enkele dagen voor de workshop ontvang je nog een herinneringsmail met praktische informatie.

WANNEER?

De workshops ‘Focus-2-Study’ vinden plaats op onderstaande data:

• Dinsdag 28 november 2017:  11u tot 13u in lokaal E139 (Campus Diepenbeek)
  • Donderdag 26 april 2018:  17u tot 19u in lokaal E139 (Campus Diepenbeek)

INTERESSE?

Schrijf je dan via deze link in!

Ben je ingeschreven maar kan je toch niet aanwezig zijn? Dan kan je je via deze link uitschrijven of je afwezigheid aan de begeleider doorgeven. Zo kan een medestudent je plek innemen.

Nog vragen? Aarzel dan niet om je studiebegeleider te contacteren!