Help

De heer Danny LAMBRECHTS

32-11-268187

danny.lambrechts@uhasselt.be

Belnet Adobe ETLA programma:

UHasselt treedt vanaf 08/10/2015 toe tot het Belnet Adobe ETLA programma (derde jaar van driejarig contract).  Het contract betreft huurlicenties voor 12 maanden.

• Toetreden tot dit programma betekent dat stafleden kunnen beschikken over een Acrobat licentie. Instructies hieromtrent volgen later.
  • Een staflid kan een licentie van Adobe Design Standard 6 (€ 45 incl. BTW - 12 maanden) en/of Adobe® Creative Cloud  (€ 64,99 incl BTW per jaar) aankopen via de webwinkel als 'Dienst' of 'Privé'.
  • Een student kan enkel opteren voor een Adobe Creative Cloud (€ 64,99 incl BTW - 12 maanden).
  • UHasselt dient het volledig pakket als één bestelling over te maken voor 07/10. Het exact aantal aan te kopen licenties moet dan gekend zijn omdat er geen nabestellingen mogelijk zijn.

Er is geen garantie dat deze producten na afloop van deze licentieperiode aan dezelfde voorwaarden zullen kunnen worden aangekocht of verlengd. UHasselt is hiervoor afhankelijk van de voorwaarden van een eventueel nieuwe raamovereenkomst.

Het voorstel betreft de volgende producten:

Adobe Design Standard 6MLP Ed Term Site Lic Pro: € 45 incl. BTW voor 12 maanden:

• Photoshop® CS6
  • Illustrator® CS6
  • InDesign® CS6
  • Acrobat® X Pro
  • Bridge CS6
  • Media Encoder CS6

Adobe® Creative Cloud: € 64,99 incl BTW voor 12 maanden:

• Photoshop® CC
  • Illustrator® CC
  • InDesign® CC
  • Acrobat ® CC
  • Dreamweaver® CC
  • After Effects® CC
  • Adobe® Premiere® Pro CC
  • Adobe MuseTM CC

OPGELET: een licentie Adobe® Creative Cloud staat toe dat pakket mag en kan geïnstalleerd worden op 2 'devices'.  Een dienstaankoop van deze licentie betekent ook meteen een Work-at-home licentie.

Beperkte intekentermijn:

Bestellingen dienen te gebeuren via de webwinkel (rubriek software) uiterlijk tot en met 04/10.

De pakketten zijn beschikbaar voor Windows en Mac. De keuze  wordt gemaakt bij installatie.