Lerend Netwerk Onderzoek & Innovatie

In de kijker

Lerend Netwerk Onderzoek & Innovatie

Externe lezing geven? Ken jij deze hulplijnen al?

03 dec 2015 12.30 uur - 13.30 uur

Expertisecentrum voor Digitale Media

Universiteit Hasselt

campus Diepenbeek

Wetenschapspark 2

3590 Diepenbeek

Inschrijven

Je krijgt de vraag om één (of meerdere) lezingen te komen geven. Bij UHasselt SEE, Agoria, Voka, Flanders Synergie, etc. Jij bent precies de expert die ze zoeken. Boeiend! Daar kan je netwerk van groeien. Maar wat kan en moet er eigenlijk om het praktische op orde te hebben? Moet je lezingen vanuit de UHasselt doen? Of mag het alleen in eigen naam? Hoe zit het met de centen?  Mag je voor zo’n sessie geld vragen? Hoeveel is gebruikelijk? Welk contract komt er bij kijken? En hoe stuur je daarna een rekening?
Zijn dit vragen waar jij mee zit? Omdat je zelf geregeld zo’n vragen ontvangt, of omdat je voor je collega het nodige moet regelen?
In deze sessie zetten we alles op een rij en tonen we waar je welke hulplijnen (o.a. TTO, UHasselt SEE, DOC, PER, FIN) kan inschakelen.

Deelname is gratis, maar INSCHRIJVEN is verplicht.

Inschrijven