Lerend Netwerk Onderzoek & Innovatie

In de kijker

Lerend Netwerk Onderzoek & Innovatie

Ontbijtsessie Tips en tricks bij het opstellen van budgetten voor onderzoeksprojecten - Case Interreg en EFRO

07 dec 2016 - 08.30 uur

Een projectbudget is een essentieel onderdeel van een projectaanvraag. Het budget moet enerzijds een goede reflectie zijn van de activiteiten die binnen de projectaanvraag beschreven worden, anderzijds moet het opgesteld worden rekening houdend met heel wat interne afspraken en programmaspecifieke regels. Vooral bij gedeeltelijk gefinancierde projecten zoals Interreg en EFRO vinden onderzoekers vaak moeilijk hun weg in het kluwen van regels.

Tijdens deze interne infosessie willen we onderzoekers vertrouwd maken met de belangrijkste regels van de EFRO- en Interregprogramma’s. Daarnaast willen we hen, op basis van ervaring opgedaan tijdens de voorbije oproepen, een aantal aandachtspunten meegeven. Tot slot willen we ook het interne afsprakenkader voor het opstellen van budgetten voor onderzoeksprojecten nog even onder de aandacht brengen.

Wie?
Onderzoekers met interesse in Interreg/EFRO en ondersteunend personeel.

Wanneer?
De infosessie gaat door op 7 december (8u30-10u30).

Locatie?
Lokaal J30, Universiteit Hasselt, Agoralaan, gebouw D, Campus Diepenbeek.

Registratie?
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via deze link.
Hierbij wordt u een ontbijt aangeboden. Mocht u om onverwachte redenen toch niet kunnen aanwezig zijn, wensen wij dit graag van u te vernemen voor maandag 6 december

Meer informatie?
Annelies Stockmans - Dienst Onderzoekscoördinatie