Mobilumni

Mobilumni bezoekt project Gent Sint-Pieters

MOBILUMNI BEZOEKT PROJECT GENT SINT-PIETERS

Het is even stil geweest rond Mobilumni, maar we komen terug uit onze winter/zomerslaap! Op maandag 2 november plannen we een bezoek aan het Project Gent Sint-Pieters.

Heb je interesse in een bezoek aan de projectsite van de stationsbuurt Gent-Sint-Pieters? Een blik achter de schermen? Ben jij benieuwd waar je collega verkeerskundigen/mobiliteitswetenschappers mee bezig zijn? Wil je elkaar nog eens terug zien? Dan is deze activiteit geknipt voor jou!

We bezoeken onder begeleiding de stationsbuurt die volop in ontwikkeling is. Ontdek het station van de toekomst, het knooppunt van mobiliteit (het nieuwe bus- en tramstation, de ondergrondse parkeergarage, de fietsenstallingen) en de projectontwikkeling aan de K....Fabiolalaan te Gent.

Dit alles voor de schappelijke prijs van € 3 per persoon.

Afsluiten doen we met een gezellig etentje in de buurt van het station (optioneel, zelf ter plaatse te betalen)

--> Praktisch <--
Inschrijven kan t.e.m. 23 oktober door te mailen naar mobilumni@uhasselt.be. Vermeld ook of je al dan niet van plan bent om mee iets te gaan eten, zodat we voor voldoende personen kunnen reserveren. Gelieve het bedrag over te maken op rekeningnummer (IBAN) BE77 0010 1870 7942 van de Universiteit Hasselt, met als mededeling de naam van de deelnemer(s) en “Mobilumni activiteit 02/11/2015”.

Aarzel niet te lang, want de groepsgrootte is beperkt tot maximum 30 deelnemers!
Afspraak:

Maandag 2 november om 18 uur STIPT begint de rondleiding aan het Infopunt, P. Clementinalaan 215 te 9000 Gent (rode container naast het station). Gelieve 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn!

De rondleiding duurt ongeveer 1u30.

Hopelijk mogen wij jou daar ontmoeten (voor de pas afgestudeerden) of terugzien (voor de oude bekenden)!

Het Mobilumni-team.