Music For Life

UHasselt walks for life    4 dec 2015

UHasselt walks for life
4 dec 2015

Op dinsdag 15 december wandelen studenten en personeel van de Universiteit Hasselt van campus Diepenbeek naar campus Hasselt - en terug. Onderweg wordt een mobiel schooltje voortgeduwd. De actie wordt opgezet in het kader van Music For Life en de opbrengst gaat naar de organisatie Mobile School.

Personeel en studenten kunnen zich inschrijven voor een 'enkele reis' van 4,5 kilometer of ze kunnen de uitdaging aangaan om heen en terug te wandelen - en in totaal negen kilometer af te leggen. Horeservi zorgt op beide campussen voor een hapje en een drankje. Maar er is ook (muzikale) animatie voorzien voor de wandelaars. Op campus Diepenbeek kunnen ze aansluitend de kerstmarkt van de faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen bezoeken.

Meer informatie of inschrijven kan via de pagina van Walk for life.