StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

1 jaar lang gratis een starterspakket (twv= 600 euro) van Teamleader!    13 apr 2016

1 jaar lang gratis een starterspakket (twv= 600 euro) van Teamleader!
13 apr 2016

Mail naar  els.huysman@uhasselt.be om dit starterspakket aan te vragen.

Wat is Teamleader? CRM en offertes, agendabeheer, facturatie; kortom alle klanteninfo binnen handbereik.

Beheer je contacten eenvoudig en stel je doelgroepen in. Haal alle klantinfo automatisch op met alleen het btw-nummer
Registreer elk contact met je klant. Verstuur je nieuwsbrief vanuit het geïntegreerde platform.
Dankzij Teamleader beheer je ál je contacten snel en overzichtelijk. Je koppelt contactpersonen aan bedrijven en kent hen een functie toe. Voer je het btw-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch alle beschikbare bedrijfsgegevens op. En je contactpersonen filteren? Dat doe je in een handomdraai met tags en segmenten.

Al je activiteiten in één agenda. Behoud het overzicht op al je taken, meetings en calls in één handige agenda
Deel je agenda en vind vrije momenten. Synchroniseer met andere agenda’s. Stuur e-mailuitnodigingen vanuit je agenda
In je geïntegreerde agenda beheer je al je taken, meetings en telefoongesprekken. Synchroniseer haar met Google Apps, Office 365 of iCloud om in elke toepassing up-to-date te zijn. En wil je een zicht krijgen op de planning van je collega's? Dan deel je je agenda's met elkaar. Je privéafspraken blijven dan uiteraard alleen zichtbaar voor jezelf.Zorgeloos factureren in enkele klikken. Factureer prestaties efficiënt - in de huisstijl van je onderneming. Ga de status van je facturen na in je geïntegreerde boekhoudpakket. Bekijk in één oogopslag de prestaties die je nog moet factureren. Stuur automatisch recurrente facturen uit.
Teamleader helpt je om op het juiste moment een overzichtelijke factuur te versturen. Maak en verzend je facturen in een paar klikken, en beheer hun status moeiteloos. Overschrijdt je klant de betalingstermijn? Dan krijg je automatisch een waarschuwing.