StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

6 december om 18.30 uur : StudentStartUP Fuckup Night    22 nov 2016

StudentStartUP Fuckup Night
22 nov 2016

6 december 2016 van 18.30 tot 22.30 uur

Stadscampus UHasselt, Oude Gevangenis, Foyer

Let’s celebrate our Fuck-Ups!
FuckUp Nights zag twee jaar geleden het levenslicht in Mexico, toen vijf vrienden vonden dat het tijd werd om het taboe rond falen te doorbreken. Ondertussen doen meer dan honderd steden mee, ook Hasselt.

Drie ondernemers getuigen over hun persoonlijke ‘fuckup’. Waar ging het mis? Wat waren de gevolgen? En vooral… hoe werd het opgelost? Kort en krachtig vertellen ze elk hun boeiend verhaal. Nadien is er ruimte om vragen te stellen.

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht.

18:30 Onthaal met fastfood (gratis voor studenten)
19:15 Muzikale intro door Fair Phillis, One-Man-Band
19:30 Fuckup-sprekers met muzikale aanmoediging door Fair Phillis
20:45 Napraten met collega-studenten, docenten en Limburgse ondernemers
22:00 Einde

On stage

Sylvia Feytons
Loopbaan gestart in de financiële sector | Oprichtster The Octopus Company en het boekenconcept Book in a Box | Werkt momenteel voor Bizidee en Startups.be
Wouter Nuytten
23 jaar | Programmeert sinds zijn 12de | Oprichter van Octopin en Disendo | Ging al een keertje stevig onderuit | Spreker op diverse congressen en fora
Lars Van Rode
Freelance consultant (digitale) marketing | Lange revalidatie na een zeer zwaar arbeidsongeval | Keynote speaker over ‘workplace safety’ | Schepen

Special guest

Fair Phillis
Artiestennaam voor Philippe Thijs | 26-jarige singer-songwiter die met zijn loopstation een ONE-MAN-BAND vormt.