StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Kies in het 2de semester het vak OndernemersZIN    7 jan 2016

Kies in het 2de semester het vak OndernemersZIN
7 jan 2016

Dit Vak OndernemersZIN laat je kennis maken met wat Ondernemerschap inhoudt. We zoomen niet in op de technische competenties (businessplan, BTW, boekhouden,...), maar willen weten welk DNA je nodig hebt om een ondernemer te zijn, in welke context het Limburgse ondernemerschap gedijt, welke partijen betrokken zijn. Schuilt er misschien ooit ook wel een ondernemer in jou? Je kan proeven van diverse aspecten van het ondernemersleven zoals het is (deelname aan een netwerkevent, zaakvoerders horen getuigen, bezoek incubator, ..).
Er wordt geen examen afgenomen voor dit opleidingsonderdeel maar als je een eindcijfer wil behalen, dien je aanwezig te zijn tijdens de contactmomenten. En aan het einde van de onderwijsperiode organiseer je samen met je collega-studenten een activiteit rond ondernemerschap en geef je een korte presentatie van wat je geleerd hebt in een paper. Hiervoor krijg je dan een CREDITBEWIJS voor het gevolgde opleidingsonderdeel.

Meer informatie over dit opleidingsonderdeel is terug te vinden in de elektronische studiegids of via de coördinerend verantwoordelijke.

Hoe inschrijven?
Je sluit voor dit opleidingsonderdeel een creditcontract af (KLIK hier voor het formulier) en dit bezorg je ten laatste op vrijdag 05/02/2016.
Opgelet: Het is niet mogelijk om je uit te schrijven voor opleidingsonderdelen onder creditcontract (geen teruggave studiegelden / leerkrediet).

Heb je nog vragen over het opnemen van dit opleidingsonderdeel via creditcontract dan kan je contact opnemen met de studieloopbaanbegeleider van je faculteit.
- Faculteit BEW: klara.vrolix@uhasselt.be
- Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen: elisabeth.lantmeeters@uhasselt.be
- Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie: martine.luwel@uhasselt.be
- Rechten: lin.wu@uhasselt.be
- Wetenschappen - Informatica – Mobiliteitswetenschappen: inge.jacobs@uhasselt.be
- Architectuur: lut.vandenbosch@uhasselt.be
- Interieurarchitectuur: alida.vanwijck@uhasselt.be
- Industriële Ingenieurswetenschappen: kathleen.bovin@uhasselt.be

Aanwezigheid tijdens het eerste college is owv diverse redenen noodzakelijk.