StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Student-Ondernemer betaalt maar 50 % voor BRYO begeleidingstraject    13 apr 2016

Student-Ondernemer betaalt maar 50 % voor BRYO begeleidingstraject
13 apr 2016

Om de 50% korting te krijgen: graag een mail sturen naar els.huysman@uhasselt.be en ik verwijs je dan ineens door naar de juiste persoon voor het intakegesprek.

Opgepast: er zal eens een intakegesprek worden gedaan om te kijken naar je motivatie en startupidee. Het is Bryo zelf die zal beslissen of jij al klaar bent voor hun traject of niet.

BRYO is een begeleidingstraject voor starters, van max 2 jaar). De doelgroep ( jonge Limburgse starters tussen 18 & 36 in ideefase, tijdens opstart, of max 1 jaar na de opstart )
De voorwaarden : graag écht en goed willen gaan ondernemen, en dat met een idee waar - eens op de markt- groeipotentieel in zit.

BRYO biedt: het stimuleren van samenwerking tussen starters onderling, begeleiding middels workshops, 1 op 1 begeleiding, coaching gesprekken van ervaren ondernemers.

Enkele praktische zaken :

o   Algemene info over Bryo op http://www.bryo.be/ ( of eens googelen op Bryo geeft ook veel info )

o   Aan deelname gaat steeds een intake gesprek vooraf, om goed te begrijpen op welke vlakken de persoon geholpen kan worden

o   De Kick Off van de nieuwe groep starters is gepland voor 29 & 30 april 2016. We starten dan met een mini bootcamp.

o   Nadien telkens maandelijkse samenkomsten in de avonduren en soms op zaterdag voormiddagen.

o   Na 25 april is aansluiten pas weer mogelijk na 6 maanden.