2de editie De 1000km van Kom Op Tegen Kanker    1 apr 2011

1 apr 2011

En engageert zich om een wielerteam van 4 à 8 sportieve personeelsleden en/of studenten in te schrijven. Deze vrijwilligers zullen tijdens deze vierdaagse dagelijks 250 km per fiets afleggen. Dit is voor onze fietsers een zware beproeving, maar kanker overwinnen is dat zeer zeker nog meer!

Om het nodige startgeld in te zamelen zullen er in de maanden april en mei een aantal activiteiten georganiseerd worden.

Tijdens de middagpauzes van 5, 6, 7 en 8 april bemant VLUP een standje in de agora waar je paaseitjes kan kopen. Ook in de andere gebouwen van de UHasselt worden paaseieren verkocht.

19 mei organiseert de AUHL samen met de KHLim voor de tweede keer de Campusrun. Ook de Campusrun staat dit jaar in het teken van de actie Kom op Tegen Kanker en vraagt van elke deelnemer een kleine bijdrage voor de afstand die hij of zij loopt. Dit jaar keuze uit 2 afstanden: 3,4 km of 10 km. Voor beide afstanden is de start voorzien aan de parking aan de bushalte van gebouw D. De aankomst is op Kapermolenpark. Om 18.00 uur start de 3,4 km, om 18.15 uur de 10 km. Iedereen mag deelnemen: studenten, personeel maar ook familie en vrienden. Om het startgeld voor   “De 1000 km” in te zamelen vragen we dit jaar €3 (voor 3,4 km) of €5 (voor de 10 km)  deelnamegeld. Het deelnamegeld gaat integraal de 1000km van Kom Op Tegen. Zelfstandige acties zoals jezelf te laten sponsoren per km dat je loopt kan natuurlijk ook! Hopelijk zien we jullie met vele over de meet komen de 19de.!

Natuurlijk kan ook jij je steentje bijdragen door te doneren. Vanaf giften van 40 euro is het beter om het geld over te schrijven, dit geeft je immers een fiscaal voordeel. Storten op rekening BE14733199999983 (IBAN) met volgende mededeling ‘170-014-670

Wij rekenen op jouw solidariteit (en centjes) om deze actie te ondersteunen?!