Dwars door Hasselt    27 sep 2011

27 sep 2011

UHasselt in action
De universiteit sponsort jaarlijks de deelname van hun personeelsleden en studenten aan de gezelligste stratenloop van Vlaanderen. “De universiteit betaalt het inschrijvingsgeld en iedereen die deelneemt, ontvangt bovendien een mooi t-shirt om tijdens de loopwedstrijd te dragen”, vertelt Katherine Nelissen, postdoc aan de faculteit Geneeskunde. “Ik loop al jaren, maar het is de eerste keer dat ik deelneem aan Dwars door Hasselt.”

Het UHasselt-gevoel
Stefan Schoonbrood, laatstejaarsstudent Handelsingenieur, is niet aan zijn proefstuk toe. “Vorig jaar liep ik samen met medestudenten 5 km. Dit jaar gaan we voor de 10 km. Dwars door Hasselt is een heel plezierig loopevenement. De sfeer is los en aangenaam. Het Limburg-gevoel, waar iedereen het altijd over heeft, is hier echt voelbaar.” Dat gevoel kan ook Ariel Avila uit Chili erg appreciëren: “In groep deelnemen zorgt nog voor een extra dimensie. Als je iedereen aan de startlijn ziet staan in datzelfde t-shirt van de UHasselt, heb je echt het gevoel deel uit te maken van een “community”, van een groter geheel. Dwars door Hasselt: een echte aanrader!”

Loopt u ook graag met ons mee? Inschrijven kan nog tot 29 september.

UHasselt wenst alle deelnemers heel veel succes!