Wedstrijd! Ontwerp jij de cover van ‘Het geheim in het recht’?    12 mei 2011

Prof. dr. Petra FOUBERT

32-11-268766

petra.foubert@uhasselt.be

In 2011 hebben de Universiteit Hasselt, de faculteit Rechten en de studenten heel wat te vieren! Eind maart verhuisden de medewerkers en alvast een deel van de onderwijsactiviteiten naar de spiksplinternieuwe campus in de Hasseltse binnenstad; in september zal de faculteit en de opleiding precies drie jaar bestaan; en - last but not least - in 2011 studeert de eerste lichting bachelors in de rechten af.

Ter gelegenheid van dit feestjaar organiseert het Centrum voor Overheid en Recht (CORe) op donderdag 13 oktober 2011 een studienamiddag met als thema ‘Het geheim in het recht’. De leden van CORe zullen, elk vanuit hun eigen juridische disciplines, een verband leggen met het belang van geheimhouding. Bij dit evenement hoort een verslagboek dat alle bijdragen bundelt. De faculteit nodigt alle studenten en personeelsleden van de Universiteit Hasselt graag uit om daar een steentje toe bij te dragen. Zit er een creatieveling in jou? Heb je talent voor tekenen of design? Dan kunnen we je hulp gebruiken! We zijn immers nog op zoek naar een origineel omslagontwerp voor het verslagboek.

Als je zin hebt om deel te nemen aan deze wedstrijd, bezorg dan je ontwerp in 2D (met “het geheim” als centrale thema) tegen vrijdag 15 juli 2011 op papier (met een minimumformaat van 140 x 105 mm) en in elektronische vorm (in hetzelfde formaat en een minimale resolutie van 300 dpi) aan prof. dr. Petra Foubert (petra.foubert@uhasselt.be of lokaal FR 3-14 – bij afwezigheid kan je ook langsgaan op het secretariaat van de faculteit of je ontwerp afgeven aan het onthaal op de campus in Diepenbeek).

Wat valt er te winnen? Het origineelste ontwerp komt op de cover van het verslagboek van de studienamiddag! Alle aanwezigen krijgen een exemplaar. Nadien zal het werk verkrijgbaar zijn in wetenschappelijke boekhandels en via uitgeverij Intersentia. De winnaar krijgt zijn ontwerp mooi ingelijst mee terug naar huis.

Een door CORe samengestelde jury zal oordelen welke cover wordt gepubliceerd.

Heb je een artistiek talent, twijfel dan niet. We kijken uit naar je inzending!

Het Centrum voor Overheid en Recht