UHasselt@Creativity World Forum    4 okt 2011

4 okt 2011

Voor inspirerende sprekers, praktische workshops en uitdagende netwerkmomenten moet je op 16 en 17 november in de Ethias Arena in Hasselt zijn. Daar vindt het Creativity World Forum (CWF) plaats. Een gerenommeerde internationale conferentie over innovatieve creativiteit. Na succesvolle conferenties in steden als Oklahoma City en Stuttgart, vindt CWF dit jaar in Hasselt plaats.

Met Koen van Mechelen, recent nog gelauwerd als eredoctor, en Frederik De Wilde, artiesten met een duidelijke UHasselt-link,  is onze universiteit goed vertegenwoordigd op de conferentie. En onze prachtige stand? Die maakt zonder twijfel indruk op de creatieve bezoekers.

Wil je er ook bij zijn? Rep je dan, want de limiet van 1500 inschrijvingen is al bijna bereikt. Surf naar http://www.uhasselt.be/cwf-tickets en profiteer als UHasselt-medewerker van onze groepsaankoop. Voor slechts 272€, i.p.v. 299€, kan je twee dagen naar de conferentie. Hoewel de inkomkaarten op naam zijn, kan je ze ook uitwisselen. Met eenzelfde ticket kan jij bijv. de eerste dag gaan en je collega de tweede.

Doctoraatsstudenten genieten van een extra korting! Zij betalen slechts 60€ voor hun ticket, maar moeten wel hun studentenkaart tonen aan de inkom. De studententickets zijn niet uitwisselbaar.

We hopen jou te ontmoeten op onze UHasselt-stand!