Diepenbeek geeft bloed    29 feb 2012

29 feb 2012

De tweede editie Bloedserieus

Wanneer?
Vrijdag 2 maart, tussen 10u en 15u.

Waar?
UHasselt (campus Diepenbeek), op de Agora.

Hoe?

• Schrijf je vooraf in via de link in de zijbalk op de algemene pagina van Diepenbeek Bloedserieus.
  • Kom op 2 maart naar onze stand op de Agora en breng je identiteitskaart mee.

Bloedserieus-fakbar!
Kom bloed geven en geniet van gratis consumpties op de Bloedserieus-fakbar. Deze zal plaatsvinden op zondagavond 4 maart in de Fitlink en wordt opengehouden door Miezerik.

Win een reis naar ‘t paradijs!
Kom samen bloed geven met een vriend(in) die nog geen donor was. Schrijf jullie samen in voor de wedstrijd en maak allebei kans op een reischeque t.w.v. 1000 euro (per persoon). Er wordt in Diepenbeek één koppel/twee vrienden uitgeloot die elk een reischeque zullen ontvangen. Hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe meer kans je maakt. Voor meer info omtrent de KBC-wedstrijd zie http://www.bloedserieus.be/.

Nog meer voordelen?!

• Goodiebag met iets om te knabbelen, iets om te drinken, iets om te lezen, en nog meer must-haves
  • Gratis drankje na je bloedgift
  • Controle van je bloed
  • Je bent een held: je redt/helpt tot wel 10 mensen

Vrienden meebrengen maakt alles gezelliger! Zowel het bloed geven, als het drankje achteraf. Maar ook op de fakbar mogen je vrienden toch niet ontbreken? Bovendien kan je alleen samen kans maken op die reischeques!
Waarom?
Omdat bloed geven levens redt. 1 op 3 heeft ooit een bloedtransfusie nodig, na een verkeersongeval, operatie, bevalling, …  ELKE DRUPPEL TELT!

Studenten
Jongeren zijn zwaar ondervertegenwoordigd onder de bloedgevers, hoewel zij net zeer geschikte donoren zijn. Bovendien zijn ze de grootste ‘afnemers’ van donorbloed, gezien de weekendongevallen.

Personeel
We roepen enerzijds de studenten op om bloed te komen geven. Maar tegelijk willen we ook een zeer warme oproep doen naar het personeel. Omdat elke druppel telt!
Vragen?
Niet zeker of je bloed mag geven, zie www.bloedserieus.be/faq