Eerste Strategy Game @ UHasselt    10 mei 2012

10 mei 2012

De eerste editie van de Strategy Game was een succes. Junior Consulting organiseerde dit event op 8 mei in samenwerking met IBM en de Universiteit Hasselt. 54 deelnemende studenten van de faculteiten BEW, Rechten en Wetenschappen vormden 9 groepen. Ze kregen de kans om een goed geformuleerde oplossing voor een multidisciplinaire case aan te brengen. Daarna presenteerden ze hun antwoord op de vraagstelling voor een professionele jury.

Het winnend team bestaat uit Albrecht Bex, Gilbert Nijs, Lisa De Bruyne, Lore Lambrechts, Laurens Bolle en Aäron Trippaers. Zij gingen naar huis met een all-in reis naar een IBM-technologiecentrum. Een dikke proficiat aan de winnaars! Op de receptie achteraf waren de reacties overwegend positief. Hopelijk zijn dit de eerste stappen naar een jaarlijks interfacultair evenement aan de Universiteit Hasselt.