KIZOK-onderzoekers winnen “University of Alberta Best Research Paper Award”    25 jul 2012

25 jul 2012

KIZOK-onderzoekers dr. Jolien Huybrechts, prof. dr. Wim Voordeckers, prof. dr. Frank Lambrechts, prof. dr. Tensie Steijvers en prof. dr. Nadine Lybaert hebben de “University of Alberta Best Research Paper Award” gewonnen. De prestigieuze prijs werd uitgereikt op het jaarlijkse IFERA World Family Business Congres dat dit jaar plaats vond van 26 tot 29 juni in Bordeaux (Frankrijk). De bekroonde paper “The Distinctiveness of Family Firm Intangibles: An Empirical Study” maakte deel uit van het  doctoraatsproefschrift van Jolien Huybrechts dat de succesfactoren van familiebedrijven bestudeert. Ze verdedigde dit in 2011. De paper werd verkozen uit 248 inzendingen en 167 geaccepteerde artikels.