Supporter voor het UHasselt-team op de pre-Regatta!    18 apr 2012

18 apr 2012

Op woensdag 9 mei vindt voor de negende keer de Studenten Regatta plaats. De Hasseltse hogescholen en universiteit nemen het dan tegen elkaar op in de jaarlijkse roeiwedstrijd. Maar eerst roeien de teams van de UHasselt, XIOS, PHL en KHLim de ziel uit hun lijf tijdens de pre-Regatta op zondag 22 april van 12u tot 16u.  Het team dat de beste prestaties levert, krijgt de eerste keuze uit baan 1, 2, 3 of 4. De kwalificaties vinden plaats aan de Koninklijke Hasselt Yachting Club en bestaan uit zes onderlinge duels. De vier teams nemen het 1-tegen-1 op tegen elk van hun drie concurrenten over een relatief korte afstand van 500 meter. Het team dat de meeste spurtjes wint, heeft de eerste keuze.

Wij hopen dat jij het UHasselt-team komt aanmoedigen. Allen daarheen, zouden we zo zeggen!
Bekijk zeker ook eens ons stoere filmpje hieronder!