Hoodie voor allereerste nieuwe UHasselt-student    1 jul 2016

Hoodie voor allereerste nieuwe UHasselt-student
1 jul 2016

Op 1 juli start traditioneel de inschrijvingsperiode aan de UHasselt. Lore Timmers was de allereerste die zich in de Oude Gevangenis kwam inschrijven voor het academiejaar 2016-2017. Na de plichtplegingen kreeg ze een UHasselt-hoodie cadeau.

Lore Timmers heeft naar eigen zeggen lang getwijfeld tussen de opleidingen biomedische wetenschappen of kinesitherapie. “Maar na de infodag heb ik de knoop doorgehakt: het is revalidatiewetenschappen en kinesitherapie geworden”, zegt ze terwijl ze even poseert met haar gloednieuwe hoodie. Vooral het zeswekensysteem van de opleiding sprak haar aan. “Ik vind het toch een beetje spannend allemaal, maar ik ben érg benieuwd.”

De UHasselt-inschrijfbalie in de Oude Gevangenis is nog open tot en met 8 juli en van 16 augustus tot en met 15 oktober (inclusief zaterdag 2 juli en 3 september).

Meer info vind je via www.uhasselt.be/inschrijven.