UHasselt gastheer TTO Flanders Event 2016    19 okt 2016

UHasselt gastheer TTO Flanders Event 2016
19 okt 2016

TTO UHasselt was gisteren (18 oktober) gastheer van het jaarlijkse TTO Flanders Event. Dat brengt medewerkers en IOF’ers van Tech Transfer Offices van Vlaamse universiteiten en hogescholen en van Strategische Onderzoekscentra op de been. De editie dit jaar stond in het teken van onderhandelen. TTO UHasselt wist zelfs een heuse autoriteit naar de Abdijsite van Herkenrode te halen: Robert Marshall.

“Normaal gezien staan TTO Flanders Events in het teken van intellectuele eigendom of spin-offs. Wij wilden het dit jaar over een andere boeg gooien en focussen op onderhandelen en communiceren”, zegt Anneke Kenens (TTO UHasselt).

TTO UHasselt strikte Robert Marshall voor het event. Marshall is voormalig directeur TTO aan de University of Cambridge. Tijdens een workshop in de Abdijsite van Herkenrode wijdde hij de deelnemers in de kunst van het onderhandelen in. Marshall deed niet alleen de theorie van het onderhandelen zorgvuldig uit de doeken. Tijdens het interactieve namiddagprogramma moesten de deelnemers ook zélf aan de slag met een uit het leven gegrepen TTO-case.

Robert Marshall zakt vandaag nog af naar campus Diepenbeek voor een lezing in het kader van het Lerend Netwerk.