UHasselt tweede op Hasselt Studenten Regatta    12 mei 2016

UHasselt tweede op Hasselt Studenten Regatta
12 mei 2016

Het UHasselt-roeiteam is er tijdens de Hasselt Studenten Regatta niet in geslaagd om de ‘gouden’ krachttoer van twee jaar geleden te herhalen. Hogeschool PXL verlengde woensdag 11 mei haar titel.

Het team van Hogeschool PXL kwam als eerste over de eindmeet op het Albertkanaal aan de Tuikabelbrug, net voor de teams van de UHasselt en UCLL. Door het mooie en warme weer waren vele honderden supporters komen opdagen om ‘hun’ team naar de zege te schreeuwen. “De Regatta combineert de traditie van de wereldberoemde Boat Race Oxford vs Cambridge met de gezelligheid en uitbundigheid die je enkel op campus Diepenbeek vindt”, zegt sportcoördinator Katleen De Wit.

Afwezigen konden ook deze regatta overigens live op hun scherm volgen, dankzij een webapplicatie van de Mobile Health Unit (UHasselt/Jessa/ZOL).

De mooiste/leukste foto's vindt u in ons fotoboek