Göktug Celik allereerste nieuwe UHasselt-student    30 jun 2017

Göktug Celik allereerste nieuwe UHasselt-student
30 jun 2017

De UHasselt trapte 30 juni haar inschrijvingsperiode voor nieuwe studenten af. Göktug Celik was de allereerste die zich in de Oude Gevangenis kwam inschrijven voor het academiejaar 2017-2018. Na de nodige plichtplegingen kreeg hij – uit handen van de rector himself – onder meer een (studie)boekenbon cadeau.

Goed begonnen, is half gewonnen, zo moet Göktug Celik gedacht hebben. Klokslag 9 uur meldde hij zich aan voor zijn inschrijving als (rechten)student aan de UHasselt. “Ik heb op de middelbare school al wat basisrecht gehad en ik vond dat zó interessant dat ik niet lang heb moeten twijfelen over mijn studie”, zegt hij met zijn nagelnieuwe UHasselt-studentenkaart in de hand.

Göktug kreeg uit handen van rector Luc De Schepper een cadeaubon van 50 euro waarmee hij de broodnodige studieboeken kan gaan kopen in campusshop XOD. Hij kreeg ook een UHasselt-tote bag mee naar huis.

Starterspakket
Andere ingeschreven studenten gaan overigens evenmin met lege handen naar huis. Zo ontvangt elke nieuwe UHasselt-student een starterspakket met allerlei praktische tips – onder meer rond de aanvraag van toelagen, kosten… En wie concreet advies wil over zijn/haar verplaatsing naar de campus met het openbaar vervoer, de bus of auto kan daarvoor terecht bij een van de (toekomstige) medestudenten.

De UHasselt-inschrijfbalie in de Oude Gevangenis is nog open tot en met 7 juli (inclusief 1 juli en 9 september) en van 16 augustus tot en met 15 oktober.

Meer info vind je via www.uhasselt.be/inschrijven