Gratis online KMO Snel Scan    7 dec 2010

CONTACTPERSOON

dr. Tinne LOMMELEN

tinne.lommelen@uhasselt.be

Iedere onderneming is anders. Ieder bedrijf heeft zijn manier om met klanten om te gaan, om strategische aangelegenheden aan te pakken, om procedures en structuren te bepalen, personeel aan te sturen, ….

Met behulp van de KMO Snel Scan evalueren we bedrijven op twee assen:
1) de mate waarin een bedrijf intern orde op zaken heeft
2) de mate waarop een bedrijf goed is aangesloten op de externe omgeving.

Uiteraard kunnen we bedrijven niet in hokjes steken en is er meer informatie nodig om een volledig profiel van uw onderneming te maken. Toch levert de combinatie van de twee scores op de connectiviteiten vijf archetypes op waarin u uw onderneming kan herkennen. Zo hebben we introverte, lerende, kritieke, extraverte en zoekende ondernemingen.

Bent u benieuwd om te weten wat voor archetype uw KMO is en waar de grootste uitdagingen voor verbeteringen liggen?

Klik dan hier om de KMO Snel Scan gratis online in te vullen.
(Vergeet niet uw bedrijfsnaam en e-mailadres in te vullen!)

Klik hier om gratis de online KMO Snel Scan in te vullen

Wat kunt u precies verwachten?

U krijgt van ons binnen de 5 werkdagen via e-mail een kort rapport waarin de archetypes beschreven worden. Op basis van uw scores op de verschillende connectiviteiten wordt duidelijk in welke categorie we uw bedrijf kunnen plaatsen. Elk van de archetypes wordt bovendien voorzien van tips om de prestaties te verbeteren.

Als u wilt, kunt u naar aanleiding van dit rapport een afspraak maken met één van de projectcoördinatoren van Universiteit Hasselt of de uitvoerende adviseurs van Strategisch Innoveren. Zij komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om na te gaan of het project ook voor uw bedrijf een hulpmiddel kan zijn om de uitdagingen van morgen op te pakken.

Vragen?

Neem contact op met het team Strategisch Innoveren (KIZOK): strategisch.innoveren@uhasselt.be of 011 26 86 40

Deze KMO Snel Scan is gebaseerd op het connectiviteitenmodel. Klik hier voor meer informatie over het model.