UHasselt goes Music For Life    29 nov 2010

29 nov 2010

Voor één keer kunnen de studenten tegen betaling hun favoriete plaatje door de geluidsinstallatie van de agora laten knallen te midden van een gezellige kerstmarkt.

De assistenten van milieueconomie en rechten coördineren het geheel. De studentenverenigingen Hermes en Themis, en de Studentenraad (StuRa) leveren de dj's, zodat de studenten en personeelsleden, net zoals bij de echte Music For Life actie, live plaatjes kunnen aanvragen voor een bedrag van minstens 2 euro.

Natuurlijk hopen de organiserende assistenten dat er veel gulle gevers zijn aan de Universiteit Hasselt, die zelfs wat dieper in hun buidel willen tasten voor het goede doel. De liedjes worden elke dag gedraaid op de agora tussen 11.30 en 13.30 uur door de bij het studentenpubliek zeer gekende dj's: de BassBangers, JesusTheKid en dj's Benny en Michel.
De agora wordt een week lang omgedoopt tot een gezellige kerstmarkt, waar de studenten en personeelsleden warme en koude hapjes en drankjes kunnen nuttigen. De assistenten en studenten hopen hiermee het eindbedrag van hun Music-For-Life-actie van vorig jaar (2.208 euro) te overtreffen.

Meer info: