Olyfran-30

Onder de Hoge Bescherming van Hare Majesteit de Koningin

JUNIOR & MAX (2e en 3e graad)

WEDSTRIJDINHOUD

Vanaf 2011 treden er twee belangrijke veranderingen op:
De aard van de vragen van de TKB-categorie wijzigt grondig.

1. Inhoud:
    Er zullen geen té richtingspecifieke vragen meer gesteld worden. Er zullen minimaal een 30-tal vragen gesteld worden die ook voor BSO-leerlingen zonder té grote inspanningen haalbaar zijn.
  2. Klassement en prijzen:
    Voortaan wordt er een afzonderlijk klassement opgesteld voor de BSO-deelnemers en voor TSO-KSO-deelnemers. Aan ieder klassement zijn eigen prijzen verbonden.

Kies een van de onderstaande opties voor meer info over:

De vragensets vanaf 1990 van MAX-ASO, MAX-HAN en MAX-TKB zijn in drukvorm verkrijgbaar; die van Junior-ASO vanaf 2006.  De vragen van 1990-1993 zijn beschikbaar in de vorm van het computerprogramma LTETEST1, deze van 1994-1997 als LTETEST2 (IBM-compatibel, MS-DOS).
De vragen van 1990-1994 zijn eveneens beschikbaar op een zeer attractieve en gebruiksvriendelijke Cdi.
Oefenen kan volop op een site. Daar worden maandelijks onder de twintig beste Vlaamse resultaten vijf leuke prijzen verloot.

Inlichtingen:
Universiteit Hasselt