MSNetwerkLimburg

MSNetwerkLimburg

ALGEMEEN

Welkom op de website van MS-Netwerk Limburg

Het Biomedisch Onderzoeksinstituut (BIOMED) van de Universiteit Hasselt (UHasselt), het studiecentrum voor revalidatiewetenschappen (REVAL) van de Universiteit Hasselt (UHasselt) en het Revalidatie & MS Centrum Overpelt hebben hun krachten gebundeld in een samenwerkingsovereenkomst. Hieruit is het MS-Netwerk Limburg ontstaan, met als doel het MS-onderzoek verder uit te bouwen en zo betere zorg, behandeling en begeleiding van personen met MS te ontwikkelen.

Een belangrijk deel van deze samenwerking bestaat uit het samenbrengen van (klinisch) wetenschappelijk onderzoek welke voorheen apart werd uitgevoerd in de verschillende instituten.

Op deze website vindt u meer informatie over MS, de partners in dit netwerk, de betrokken sponsors en onze activiteiten.