UHasselt SEE

Universiteit Hasselt School of Expert Education

UHasselt SEE

Mix van deelnemers grote succesfactor van postgraduaat Bedrijfskunde    20 jan 2016

Mix van deelnemers grote succesfactor van postgraduaat Bedrijfskunde
20 jan 2016

CONTACTPERSOON

Mevrouw Marleen CUPERS

32-11-268666

marleen.cupers@uhasselt.be

Het postgraduaat Bedrijfskunde is een grondige opleiding in verschillende domeinen van management en bedrijfskunde en maakt je vertrouwd met algemene managementprincipes en -jargon.

Nadine Roijakkers is professor Strategie en Innovatie bij de Universiteit Hasselt. Allianties, netwerken, KMO coaching en open Innovatie zijn haar specialiteiten. Nadine doceert het vak ‘Strategie’ in de module Marketing en Strategie bij Bedrijfskunde. De deelnemers krijgen er inzicht in de verschillende manieren van strategisch denken en doen. Wij vroegen aan haar wat deze opleiding voor haar als docent zo leuk maakt om te doen. Ze geeft aan dat de mix aan deelnemers een grote succesfactor zijn voor haar.

“Voor een docent zijn natuurlijk alle studenten interessant, maar in het postgraduaat Bedrijfskunde hebben de deelnemers een vaak heel uiteenlopende achtergrond. Er zijn mensen uit het bedrijfsleven, mensen uit de overheidssector, ondernemers, … . Plannen, KPI’s, dashboards betekenen iets anders in deze verschillende settings. Dat levert boeiende discussies op wanneer het gaat over strategie. Op een bepaald moment werd de vraag gesteld: 'hoe ga je om met bedrijfspartners?' Velen hadden het over samenwerking, vertrouwen, op gelijke voet staan terwijl een andere deelnemer toegaf dat hij graag altijd de touwtjes in handen hield. De verschillende achtergronden van de deelnemers zorgt voor een andere kijk, verdeelde meningen maar dat maakt het net zo interessant. Ik kan deze opleiding dan ook aanraden aan iedereen die openstaat voor nieuwe ideeën en zijn blik wil verruimen.” aldus professor Roijakkers.

Wil je ook deel uitmaken van deze boeiende mix van deelnemers in het Postgraduaat Bedrijfskunde? Kom er alles over te weten op de SEE & taste proefsessie op 18/03/2016.