Music For Life

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Lokaal Gelijkvloers

De medewerkers van UHasselt SEE en het Tech Transfer Office willen het rectoraatsgebouw versieren met een mooie kerstboom. Ze dagen het personeel in het rectoraatsgebouw uit om de kale kerstboom aan te kleden met UHasselt-kerstballen (€ 3 voor 1 kerstbal - € 5 voor 2 kerstballen) .

Tijdens de Walk for Life op dinsdag 15 december kunnen alle deelnemers terecht tussen 12.00 - 13.00 uur in de foyer van de Oude Gevangenis om UHasselt kerstballen te kopen.

Je kan natuurlijk ook doorlopend passeren aan de balie op het gelijkvloers van het Rectoraatsgebouw om warmte en kleur te schenken aan de kerstboom.

Voor elke verkochte kerstbal, hangen TTO en UHasselt SEE er ook eentje in de boom. Wordt deze kerstboom de warmste kerstboom in Vlaanderen?

De opbrengst gaat integraal naar Mobile School.