UHasselt SEE

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

EXTERNE CONTACTPERSOON

Dhr. Yves Janssen (Stad Hasselt)

yves.janssen@hasselt.be

​WIE WORDT MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMER VAN HET JAAR?

Bewel, Yontec, De Wroeter, Kleine Maatjes, Palindroom en Vandrie België. Stuk voor stuk ondernemingen die sterk bezig zijn op vlak van mensgericht en duurzaam ondernemen. Maar wie wordt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar? Dat wordt bepaald op donderdag 28 april. Wij nodigen u van harte uit voor de prijsuitreiking die door gaat op donderdag 28 april vanaf 19u30 in de Oude Gevangenis Universiteit Hasselt (Martelarenlaan 42,Hasselt).

Meer informatie over de genomineerde ondernemingen vindt u hier.

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan hier tot en met 21 april. Het aantal plaatsen is beperkt.

19u30          Ontvangst

20u00          Verwelkoming door Tom Vandeput, schepen van Economie stad Hasselt
                    en voorzitter van de interlokale vereniging Werkgelegenheid Midden-Limburg

20u15          Gastspreker Herman Verwimp (Marketing & HR director Gijbels Group)
                    over hoe Mathieu Gijbels mensgericht en verbonden met de maatschappij werkt

20u45          Gastspreker Heidi Gillemot (Global Community Impact Manager)
                    over implementatie van de MVO-principes bij Nike ELC

21u15          Uitreiking award ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar’

21u30          Netwerkreceptie

Dit initiatief wordt georganiseerd met ondersteuning van Universiteit Hasselt School of Expert Education door de Interlokale Vereniging Werkgelegenheid Midden-Limburg, een samenwerkingsverband tussen de stad Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek.