UHasselt SEE

dr. Katelijn QUARTIER

32-11-292113

katelijn.quartier@uhasselt.be

'Beleving is een auto, met alleen carrosserie en zonder motor heb je er weinig aan'

Veel retailers zijn ondertussen op de ‘customer experience- of de belevings-kar’ gesprongen, maar eigenlijk is dat niet voldoende. Na onderzoek van het Retail Design Lab is gebleken dat grote inspanningen om klantenbeleving te optimaliseren, in het niets vallen als de functionele aspecten van de winkel niet in orde zijn. Mensen ergeren zich aan dingen zoals dozen in de winkel, wanorde, moeilijke routing en organisatie, etc. De beleving mist zijn doel en vooral de ergernissen vallen op. Voor een optimale beleving in retail moet dus het hele plaatje kloppen: zowel de ‘carrosserie’ oftewel dat tikkeltje meer in de winkel, maar tegelijk ook de ‘motor’ zijnde de functionele aspecten van de winkel. Meer weten?

Ontdek hier het programma van onze studienamiddag.

6 REDENEN WAAROM U DEZE STUDIENAMIDDAG NIET MAG MISSEN

• internationale en nationale topsprekers
  • 'digitale goodiebag' met rapporten, presentaties en andere relevante papers
  • 'echte goodiebag' met o.a boek 1:1 Retail Branding van Michel Van Tongeren ter waarde van 40EUR (Engelstalig)