Alumniverenigingen

ALUMNI VAN REVALIDATIEWETENSCHAPPEN EN KINESITHERAPIE.

Welkom op de alumnipagina voor de afgestudeerde studenten Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UHasselt!

Het is fijn om elkaar na het behalen van je diploma nog terug te kunnen zien om ervaringen uit te wisselen, elkaar op de hoogte te houden, blijde nieuwtjes te kunnen melden, ...

Als eerste alumni-event zal plaatsvinden op 30 september 2017 onder de vorm van een barbecue op de Campus Diepenbeek. Een ideale gelegenheid om elkaar nog eens terug te zien en de eerste werkervaringen uit te wisselen. Iedereen is welkom vanaf 17.00u voor een glaasje aperitief, daarna zal de barbecue aangestoken worden en wie later nog zin heeft, kan mee een stapje in Hasselt zetten.

​speenvarkenkoteletje met provençaalse kruiden
kippenspies
brochette met mergeuz en chipolata
visbuideltje met julienne van groeten en witte wijn
gemarineerde courgettes met grof zeezout
warme en koude sauzen
Buffet van verse salades, pasta, rijst en aardappelen

Je kan aangeven dat je liever een vegetarische variant wilt.

Kostprijs​
20 euro per persoon

LinkedIn groep

De 'Alumni Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie UHasselt' LinkedIn groep is bedoeld voor alle alumni van de opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesiterapie van de Universiteit Hasselt (UHasselt)/ Provinciale Hogeschool Limburg (PHL).