Alumnibijeenkomst Wetenschappen    1 jul 2016

Alumnibijeenkomst Wetenschappen
1 jul 2016

Sinds het najaar van 2015 waait er een nieuwe wind door de alumniwerking van de faculteit Wetenschappen. Zo heeft de (naamloze) vereniging Alumni Wetenschappen er reeds haar eerste activiteit opzitten.

Op vrijdag 27 mei vonden een vijftigtal alumni hun weg terug naar campus Diepenbeek om hier bij te praten met hun oud-studiegenoten of -professoren, die voor sommigen nu ook collega’s zijn. De avond werd om 19u ingezet met een glaasje cava of fruitsap. Een enorme regen- en hagelbui zorgde hier en daar voor wat doorweekte schoenen, maar veilig binnen kon de receptie wel smaken.
Om 20u volgde een speech van Prof.dr. Karin Coninx, de decaan van de faculteit Wetenschappen en vanaf het academiejaar 2016-2017 Vice-Rector onderwijs. Deze speech kondigde meteen ook het begin aan van het pasta-buffet, waarbij iedereen de UHasselt-smaken nog eens kon ervaren.

Naast lekker eten en bijpraten, had iedereen ook de kans om ideeën op te geven voor een volgende activiteit. Een quiz bleek hierbij de populairste keuze en zo zal er dan ook een zijn in het najaar van 2016. Meer informatie volgt nog …

Dennis Presotto

Voorzitter Alumni Wetenschappen