Faculteit Geneeskunde en levenswetenschappen

Faculteit Geneeskunde en levenswetenschappen

NETWERKEVENT VOOR ARTSEN FACULTEIT GLW

woensdag 24 september 2014 vanaf 20u00 | C-mine crib

Op woensdag 24 september 2014 vindt het jaarlijks netwerkevent van de faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de Universiteit Hasselt plaats. De faculteit wil zo de jaarlijkse traditie voortzetten om haar collega-artsen aan de vooravond van het nieuwe academiejaar te informeren over haar projecten en toekomstplannen. Dit event wil tevens een gelegenheid zijn tot verdere kennismaking en netwerking.

Dit jaar ontvangen wij u op C-mine crib (Genk). Thema van de avond is IT-innovatie in de gezondheidszorg.

PROGRAMMA

• Prof. dr. Piet Stinissen, decaan faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen: verwelkoming en inleiding
  • Minister Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin: Uitdagingen voor innovatie en digitalisering in de zorgsector
  • Gastsprekers
    • Peter Dedrij, directeur MIC (Microsoft Innovation Center)
    • Roger Lemmens, directeur iMinds Health
    • dr. Lars Grieten, MHU (Mobile Health Unit, UHasselt-ZOL-Jessa)
  • Aansluitende netwerkreceptie en infomarkt met MIC start-ups.