Faculteit Rechten

Actueel

SOCIAAL RECHT, DE DEELECONOMIE EN NIEUWE FAMILIEVERBANDEN: IT TAKES TWO TO TANGO?

31 mei 2016 16.30 uur - 19.00 uur

Faculteit Rechten Gebouw

Universiteit Hasselt

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Lokaal FR-2.03

Op deze studieavond georganiseerd door de Eenheid Sociaal Recht van de Universiteit Hasselt, belichten de sprekers enkele sociaalrechtelijke topics die kaderen binnen hun onderzoek.

De studieavond richt zich tot eenieder die zich in het beleid, de praktijk of het onderzoek bezig houdt met de evoluties binnen het sociaal recht.

16.30 uur Onthaal
Sociaalrechtelijke aspecten van nieuwe businessmodellen
Mr. Bert Croimans, praktijkassistent UHasselt en advocaat
Zorgverlof voor nieuwe gezinsvormen
Prof. dr. Petra Foubert, hoogleraar UHasselt en advocaat
Sociaalrechtelijke aspecten i.g.v. co-housing
Dr. Alexander Maes, assistent UHasselt
De inzet van vrijwilligers op evenementen
Prof. dr. Johan Peeters, docent UHasselt en advocaat
19.00 uur Afsluitende drink

Praktische info

Datum & tijdstip
Dinsdag 31 mei 2016 van 16.30 uur tot 19.00 uur

Universiteit Hasselt
Lokaal FR-2.03
Martelarenlaan 42
3500 Hasselt

Betaalparking onder het Kolonel Dusartplein

Inschrijvingsgeld
De prijs bedraagt € 30 excl. btw en omvat deelname aan de studieavond, de documentatiemap en een afsluitende drink.

Permanente vorming
De erkenning door de Orde van Vlaamse Balies (2,5 juridische punten) en de Nationale Kamer van Notarissen werd aangevraagd.

Tussenkomst van het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding werd goedgekeurd. (TEC-E16208)
Voor hen die zich inschrijven doch niet effectief aanwezig zijn neemt het Instituut voor gerechtelijke opleiding de eventuele kosten niet ten laste. Vervanging door een collega is evenwel toegestaan, die dan met vermelding van naam en functie tekent naast de naam van de vervangen collega.

Inschrijven

Inschrijven kan enkel via het online inschrijvingsformulier. Door u in te schrijven, gaat u akkoord met de specifieke voorwaarden van UHasselt SEE.

Faculteit Rechten
Isabelle Smeers