IMOB

IMOB

InDeV maakt winnaars iPad mini bekend    15 sep 2017

InDeV maakt winnaars iPad mini bekend
15 sep 2017

IMOB verlootte in het kader van het Europese project InDeV een iPad mini onder de deelnemers die alle maandelijkse vragenlijsten invulden. De prijs werd deze week aan de gelukkige winnaar overhandigd.

In september 2016 deed het Europese project InDeV een oproep om de verkeersveiligheid van zwakke weggebruikers in Europa te helpen verbeteren. In totaal schreven meer dan 1000 enthousiaste mannen en vrouwen zich voor de studie in. Voor de studie moesten de deelnemers maandelijks een korte vragenlijst invullen. In die vragenlijst gaven ze aan of ze die maand al dan niet betrokken waren bij een ongeval. Indien ze bij een ongeval betrokken waren, werden nog bijkomende vragen gesteld. “Op die manier willen we een beter beeld krijgen van de oorzaken van ongevallen met zwakke weggebruikers”, aldus Sofie Reumers (IMOB, UHasselt).

De studie liep van 1 september 2016 tot en met 1 juni 2017. Wie alle maandelijkse vragenlijsten tot en met 1 juni 2017 invulde, maakte kans op een iPad mini. Intussen heeft een onschuldige hand een winnaar gekozen: Anthony Aerts!

Tweede winnaar dankzij driemaandelijkse enquête

IMOB organiseerde ook een tweede enquête, die driemaandelijks naar de deelnemers werd uitgezonden. Sofie Reumers: "Een ongeval brengt heel wat kosten met zich mee. Werd je met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht? Werd je in het ziekenhuis opgenomen? Zo ja, hoeveel nachten? Heb je na het ongeval moeten revalideren? Wat was de materiële schade? Met deze enquête wilden we de kosten na ongeval in kaart brengen. Ook de 1265 deelnemers van de tweede enquête maakten kans op een iPad mini.” Daniel Studzianski kwam als gelukkige winnaar uit de bus.

Bedankt aan alle deelnemers voor hun medewerking!

Meer informatie

Dit project wordt gefinancierd door het Horizon 2020 onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie onder grant agreement nr. 635895.

www.indev-project.eu