IMOB

European Road Safety Summer School 2017

28 aug 2017 - 01 sep 2017

EXTERNE CONTACTPERSOON

Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV)

summerschool@vsv.be

Eind augustus organiseert de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) in samenwerking met IMOB, ETSC, Polis en Road Safety GB een nieuwe editie van de European Road Safety Summer School. Met verkeersprofessionals uit verschillende landen gaan we op zoek naar een geïntegreerde aanpak rond verkeersveiligheid. Doelstelling is om expertise rond verkeersveiligheid uit verschillende landen naast elkaar te leggen en goede voorbeelden uit te wisselen.

Dag 1: Introductie, visie en strategie
Dag 2: Onderwijs, bewustmaking en voertuigtechnologieën
Dag 3: Weginfrastructuur - UHasselt en stad Hasselt
Dag 4: Handhaving en geïntegreerd beleid
Dag 5: Europees kader
Bezoek aan het Europees parlement, European Transport Safety Council en Brugge

Ontdek het volledige programma en alle sprekers hier.

Doelgroep

Mobiliteitsprofessionals die zich dagelijks inzetten om de verkeersveiligheid te verbeteren: overheden op verschillende niveaus, belangenverenigingen, politiezones, afdelingen Ruimtelijke Ordening & Weginfrastructuur, studiebureaus, openbare vervoer, wegenadministratie en onderzoekers.

Inschrijven

Prijs: 575 euro/persoon. 'Early birds' genieten tot maandag 12 juni 2017 van de vroegboekprijs 500 euro. Leden van ETSC en Polis krijgen 10% korting. Inschrijven kan via de website www.roadsafetysummerschool.be.