menu

IMOB


Onderwijs

Mobiliteitsacademie

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

PRAKTISCH

 

Locaties

De opleidingen van de Mobiliteitsacademie vinden plaats op verschillende locaties die allemaal vlot bereikbaar zijn met het opnebaar vervoer. U vindt een gedetailleerde routebeschrijving in de bevestigingsmail die u van de organisatie ontvangt na uw inschrijving.

Deelnameprijs

In de deelnameprijs van de opleidingen zijn per dag steeds het cursusmateriaal, drankjes en, als de cursus een hele dag duurt, een koude of warme maaltijd inbegrepen.

Inschrijven

In de kalender van het aanbod vindt u bij elke opleiding een online inschrijvingsformulier. Het aantal deelnemers voor elke cursus is beperkt, dus u schrijf zich best tijdig in. U ontvangt steeds een bevestiging van uw inschrijving.

Opleidingscheques en KMO-portefeuille

De VSV is door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker en behaalde het Qfor–label, het kwaliteitskeurmerk voor opleidingsorganisaties. Dat houdt in dat u de deelnameprijs voor deze opleidingen kunt betalen met opleidingscheques of met de KMO–portefeuille (minimumbedrag per cursus: 100 euro). Meer informatie hierover vindt u op http://www.agentschapondernemen.be/themas/kmo-portefeuille/.