Music For Life

UHASSELT IS OFFICIËLE PARTNER VAN MUSIC FOR LIFE

Waarom een officieel partnerschap? Onze baseline 'Knowledge in action' zegt het al: de Universiteit Hasselt wil zich inzetten voor een duurzame toekomst. Niet alleen in Limburg, maar ook in de rest van de wereld. Als officiële partner van Music For Life willen we dit engagement extra bevestigen. Want onze universiteit draait niet alleen om knowledge maar ook om action.

Music For Life laat UHasselt niet koud

Daarom zetten we natuurlijk ook zelf een actie op poten. Binnenkort maken we die bekend. Wat we wel al kunnen vertellen is dat we met onze actie Mobile School zullen steunen, een Belgische organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen. Daarnaast willen we onze studenten en personeel aanmoedigen om zelf actie te ondernemen, en hen daarin ondersteunen. Zo laten we zien dat we effectief de warmste universiteit van Vlaanderen zijn.

Bovendien zal je tijdens de warmste week – net voor Kerstmis – regelmatig de UHasselt-spots horen op STUBRU.