Music For Life

UHASSELT IS OFFICIËLE PARTNER VAN MUSIC FOR LIFE

Aan de UHasselt draait het niet enkel om kennis, maar óók om actie. Knowledge in action? Dat laat geen passiviteit toe. Als universiteit engageren we ons voluit voor een duurzame toekomst – voor de regio én de wereld. Net daarom is de UHasselt ook dit jaar weer officiële partner van Music For Life.

Walk For Life 2016

Op dinsdag 13 december nodigen we alle studenten en collega's uit om de wandelschoenen aan te trekken voor een nieuwe 'Walk For Life'. De opbrengst van deze actie gaat naar Youth At Risk Vlaanderen (YAR), dat jongeren kansen biedt om hun leven weer op de sporen te krijgen.

Daarnaast willen we jullie natuurlijk aanmoedigen om zélf actie te ondernemen. Lopen, verkopen, schilderen, tekenen, eten, drinken, zwemmen, springen, fietsen, roeien, taartgooien... Geen actie is te gek om Vlaanderen te tonen dat de UHasselt 'de warmste universiteit' is (en blijft!).

Tijdens de Warmste Week (18-24 december) hoor je trouwens regelmatig UHasselt-spots op Studio Brussel. Oren extra spitsen, is dus de boodschap!