Mobiliteitswetenschappen

Centre for Policy and Security vzw zoekt beste Nederlandstalig eindwerk    25 mei 2016

Centre for Policy and Security vzw zoekt beste Nederlandstalig eindwerk
25 mei 2016

EXTERNE CONTACTPERSOON

Nathalie Roegiers (Centre for Policing and Security vzw)

sec@policingandsecurity.be

Bestudeer je in je masterproef hoe je de verkeersveiligheid van fietsers kan verbeteren? Onderzoek je hoe je de weginfrastructuur voor blinden kan aanpassen? Heb je een kanjer van een masterproef geschreven en draagt je scriptie bij tot de veiligheid? Aarzel dan niet en schrijf je in voor de CPS-prijs!

Met de CPS-prijs bekroont het Centre for Policing and Security vzw het beste Nederlandstalige eindwerk, dat zich in ruime zin in het thema ‘veiligheid’ verdiept. De CPS-prijs gaat dit jaar al voor de zesde keer door. Benieuwd wie er in de vorige edities genomineerd was? Neem dan snel een kijkje op www.policingandsecurity.be/index.cfm?Id=125.

Wie mag eraan deelnemen?

Je komt in aanmerking voor de CPS-prijs, als je:

• in het academiejaar 2015-2016 afstudeert (academische bachelorproeven komen niet in aanmerking);
  • je masterproef in het Nederlands geschreven hebt;
  • een quotering van 14 of meer (op 20) behaald hebt;
  • een thema onderzoekt dat relevant is voor de veiligheid én de samenleving;
  • je onderzoek nog niet eerder gepubliceerd hebt.

Wat kan je winnen?

Dit zit er in de prijzenpot:

• Een geldprijs van 500 euro
  • De publicatie van het eindwerk in boekvorm, uitgeverij Maklu
  • Een eervolle vermelding op de website van het Centre for Policing and Security vzw

De winnaar mag bovendien zijn eindwerk toelichten tijdens een feestelijke prijsuitreiking op de Dag van de Veiligheid in het najaar van 2017.

Meer informatie

Details over de voorwaarden alsook praktische informatie over het indienen lees je hier.